Warning: Creating default object from empty value in /var/www/eventyrligeminder.dk/public_html/wp-content/plugins/evatheme-core/includes/framework/evatheme_redux/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eventyrligeminder.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eventyrligeminder.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eventyrligeminder.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Laura Nadine | Personen bag Eventyrligeminder | eventyrligeminder.dk

LAURA NADINE

JEG BRÆNDER FOR AT SKABE UNIKKE OG HELT SPECIELLE BILLEDER, OG KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER FOR HVAD DER ER MULIGT.
null
PERSONEN BAG EVENTYRLIGE MINDER

Mit navn er Laura og jeg er fotografen bag Eventyrlige minder. Jeg er også mor til Mille fra 2015 og Max fra 2017, som i helt sikkert har stiftet bekendtskab med, hvis i har fulgt med på sidelinien. For hvilken større inspirations kilde, end ens børn!

Som fotograf ser jeg verden i billeder, og hvert et øjeblik er et unikt minde – ligsom alle mine skønne kunder, er helt unikke og det samme er deres billeder – der findes kun dem, et ekslusivt eksemplar!

Jeg brænder for at skabe unikke og helt specielle billeder, og kun fantasien sætter grænser for hvad der er muligt.

Minder hjælper os med at huske tilbage. Hjælper med at identificere os og fordybe os i øjeblikket, der var en gang. Minder er med til at fortælle, hvem vi er og hvor vi hører til, og bør hænge i alle mands huse, hvor de fortæller en historie om en person og et magisk øjeblik. Det er de øjeblikke, jeg ønsker at kunne vise jer, det eventyrlige i jeres hverdag. Så I kan tage dem med på jeres rejse her i livet!

DINE MINDER ER UNIKKE – DET ER DEM JEG FANGER

Sammen skaber vi rammerne for en oplevelse, for det skal være en oplevelse at være hos fotografen, noget der skaber glæde, tryghed, smil og latter.

Hos mig er hver fotografering specielt tilrettet jer og jeres behov. Sammen vælger vi location, skal vi være ude, i studiet eller i hjemmet er op til jer. Vi taler om farver, det kan være baggrunden, tøjet eller farverne på træerne. Til nyfødt og børnefotografering, vil I altid blive spurgt om særlige ønsker m.m.

Har du spørgsmål? Så spørg endelig! Imellem bleer, latter og billeder, skal jeg gøre hvad jeg kan, for at besvare din henvendelse hurtigst muligt!

Kh.
Laura